Fuente | Contact
16339
page-template-default,page,page-id-16339,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Contact

We zijn open van dinsdag tot en met zaterdag en werken steeds op afspraak.  Tijdens de openingsuren kunnen er ook wellnessarrangementen  gereserveerd worden voor de zondag.  Alle reservaties of afspraken gebeuren telefonisch op het nummer 09/377.56.77.

Indien we bezig zijn met het behandelen van klanten en we hierdoor niet kunnen opnemen, gelieve dan een bericht in te spreken en je telefoonnummer na te laten.  We bellen je dan zo spoedig mogelijk terug. Iedereen die een reservatie doet, verklaart zich automatisch akkoord met het huisreglement. Je kan ook via mail een bericht sturen naar jente_tem@hotmail.com. We beantwoorden alle berichten op korte termijn.

 

Geschenkbonnen

 

Met een Fuente-geschenkbon kan je iemand een origineel geschenk geven.
Zo kan je de ontvanger laten genieten van een welbepaalde behandeling, een wellnessarrangement of het gebruik van de wellnessruimte. Maar je kan ook gewoon een waarde invullen op de geschenkbon, waarna de ontvanger zelf kan kiezen welke van de faciliteiten hij/zij wenst te gebruiken. Je kan de geschenkbon ter plaatse of telefonisch bestellen.

Een geschenkbon is één jaar geldig na uitgiftedatum.