Fuente | Huisregels
16335
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16335,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Huisregels

IconFaciliteitenDe regels van het huis

Fuente acht het nuttig en noodzakelijk om een huisreglement te definiëren in het belang van haar klanten.  Duidelijke afspraken kunnen alleen maar ten goede komen aan een harmonische relatie met de klant.  Het respecteren van dit reglement is de basis van een fundamenteel respect voor de klant … en dus voor jou.

 

Iedereen die de wellnessruimte van Fuente reserveert, verklaart zich automatisch akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden van het huisreglement:

 

 1. Bij een bezoek aan de wellnessruimte krijgt elke gast een badjas, een grote badhanddoek en teenslippers.  Zijn deze verdwenen na het bezoek, dan worden ze doorgerekend aan de klant.
 2. De teenslippers dienen verplicht gedragen te worden.  Het is niet toegestaan om de wellnessruimte te betreden met schoenen.
 3. Bij het betreden van het natte gedeelte van de wellnessruimte (na de omkleedruimte) is de klant verplicht een douche te nemen in de doucheruimte die hij passeert.
 4. Er is verplicht gebruik van handdoeken op de banken van de sauna & infrarood, alsook in de relaxzetels binnen en buiten, dit om hygiënische redenen.
 5. Het is niet toegestaan verzorgingsproducten, eten of drinken mee te brengen.   Het is ten strengste verboden producten toe te voegen aan het water van de whirlpool en aan het opgietwater van de sauna.
 6. Klanten dienen de rust binnen de wellnessruimte te respecteren, dit zowel uit respect voor de gebruikers van andere ruimtes als uit respect voor de buren.
 7. Klanten dienen de wellnessruimte tijdig te verlaten, zodat de volgende klanten de ruimte na reiniging op tijd kunnen betreden.   Bij het laattijdig verlaten van de wellnessruimte, wordt er 15€ per 10 min aangerekend, die bij de volgende klant in mindering worden gebracht.
 8. Indien de klant om een of andere reden zijn reservatie wenst te annuleren, krijgt hij het eventueel eerder betaald voorschot terug, op voorwaarde dat de annulering gebeurt ten laatste 2 dagen voor de dag van het geplande bezoek.   Anders wordt het voorschot als annuleringskost beschouwd en niet terugbetaald.
 9. Het is verboden te roken in het Fuente-gebouw, zowel in de beauty- als in de wellnessruimte.
 10. Fuente is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, lichamelijke of materiële letsels, verlies van goederen of foutief gebruik van de wellnessruimte en zal dus nooit in gebreke kunnen worden gesteld. Fuente kan dus nooit verplicht worden een schadevergoeding te betalen.
 11. Fuente heeft het recht om mensen te weigeren om welke reden dan ook.
 12. Kinderen dienen steeds vergezeld te worden van een volwassene bij het gebruik van één van de faciliteiten.
 13. Huisdieren worden niet toegelaten om hygiënische redenen.
 14. Schade die tijdens het verblijf werd toegebracht aan de ruimte, inrichting of de toestellen zal verhaald worden op de klant. Wanneer de ruimte gesloten moet worden om deze reden, zal van de klant een schadevergoeding geëist worden van 500,00 euro per dag.
 15. Op al onze rechtverhoudingen is het Belgische recht van toepassing. Voor geschillen is de rechtbank van Gent bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt toegewezen.
 16. Het gebruik van de inhoud van deze site (tekst, foto’s, layout), zonder de schriftelijke toelating van de eigenaar, is streng verboden. Dit materiaal mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verdeeld, volledig of gedeeltelijk.  Het is ook verboden zonder de toelating van Fuente een hyperlink naar de website te creëren.