Fuente | Kleur & Stijlanalyse
16337
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16337,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Kleur & Stijlanalyse

IconStijl   Kleurenanalyse

 

Kleuren zijn bepalend voor een goed gevoel. Kledij en haar in het juiste kleurtype ondersteunen de kracht van huid, ogen en teint. Een kleurenanalyse kan individueel of in groep (max. 4 personen).

 

De methodiek van de kleurenanalyse is gebaseerd op de kleurenleer van Itten en het kleureneigenschappensysteem van Munsell. Kleurenanalyse werkt met diepte van kleur, ondertoon in het kleurenspectrum en helderheidwaarde van tinten. In de kleurenanalyse verkennen we uw kleuridentiteit stap voor stap en bepalen we het ideale kleurenpalet voor uw kleurtype. Na een analyse ontvangt u een kleurenkaart waarmee u bij kledingaankopen op de juiste kleuren voor uw type kan mikken.
Eenmalig investeren in een kleurenanalyse voorkomt toekomstige kledijmiskopen en gidst u bij de uitbouw van een harmonische garderobe.

 

Prijzen:

* 1 persoon: 95 euro pp

* 2 personen: 85 euro pp

* 3 personen: 80 euro pp

* 4 personen: 75 euro pp

 

 

IconStijl    Stijlanalyse

 

Lichaamsvormen geven kracht aan onze persoonlijkheid. De stijlanalyse leert u eigen basisvormen te zien, in te schatten en te hanteren in kledijkeuzen. Een stijlanalyse kan individueel of in groep (max. 2 personen).

 

Als u weet wat de basis van uw lichaamsvorm is, kunt u bewust kiezen voor kledij die u flatteert in elke fase van uw leven. De stijlanalyse helpt uw lichaamssterkten te accentueren en probleemgebieden te verhullen. De methodiek van de stijlanalyse gaat uit van zes basisvormen (Cornwall) van het vrouwelijk lichaam en geeft inzicht in de mogelijkheden van uw lichaam inzake stijlvolle outfits voor elke gelegenheid.

 

Na een stijlanalyse ontvangt u een stijlpaspoort dat richtlijnen geeft om bij toekomstige kledijaankopen mee rekening te houden. Zo wordt winkelen leuk! Een stijlanalyse betekent investeren in welbehagen !

 

Prijzen:

* 1 persoon: 105 euro pp

* 2 personen: 95 euro pp